måndag 11 mars 2024

 Steampunk kort med skvätt

Vi har gjort ett steampunk inspirerat kort med kugghjul, hjärtan, blommor och lite sånt man har över i lådorna. Det spelar ingen roll om man tar blommor man inte gillar, man målar över dem ändå.


Vi har stansat ut kugghjul, bård och kantdie från Design5. Basen till kortet är svart så vi la in en bit cremecardstock under kanten så den skulle kommma fram bättre. I botten ligger kugghjulsbården utstansad och se dekorerade vi med hjärtan och kugghjul från Tim Holtz. Alla saker duttade vi färg och vax på så dem skulle se lite ankomna ut och rostiga och gamla, och sen skvätte vi koppar ovanpå.


Diesen från Desig5 var jätteroliga att använda.


Jättefina skvätt får man av dessa flaskor, vi hade koppar, men det finns guld, silver, koppar och vitt. Dem är opaque, så det går bra att skvätta och måla på svarta och mörka underlag. Det är en väldig fin glans / skimmer på färgen, vilket syns lite av på närbilden av skvättet. Det går även bra att droppa ut lite och måla med en pensel för fina detaljer.



Tack för att du tittade / Gunilla 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Grattiskort

Hej då var de dags igen för ett grattis kort med denna härliga stencil. Jag älskar att utforska med färger Distress oxide man kan göra helt ...